Cautare rapida

Daca v-a placut si vreti sa sustineti acest blog, puteti face o donatie

sâmbătă, 29 august 2009

Workshop Coaching Cognitiv-Comportamental

Institutul International de Coaching si Centrul European de Coaching, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, va invita la primul Workshop pe tema Coaching-ului Cognitiv-Comportamental din Romania:
Coaching Cognitiv-Comportamental: “Rational Effectiveness Training Approach to Organizational Development”
care va avea loc in 25-27 septembrie 2009, la Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Workshopul intensiv este acreditat de Universitatea Babes-Bolyai şi Albert Ellis Institute, SUA (prin Centrul Român de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale, reprezentantul Institutului în România) si creditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Trainer: Dr. Dominic DiMattia, Profesor Emerit in Consiliere si Resurse Umane la “University of Bridgeport”, Australia. Dr. DiMattia este psihoterapeut, consultant în resurse umane si a fost Director Executiv si Supervisor la Albert Ellis Institute, SUA. A fost de asemenea vice-presedintele departamentului de Resurse Umane la “Fireman Group” in New York, a publicat numeroase articole in reviste internationale si a condus sute de workshop-uri si seminarii ca si “corporate consultant” si trainer in sanatate mintală şi organizationala. Este membru al American Psychological Association si a prezentat lucrari, seminarii si workshopuri in domeniul coaching-ului cognitiv-comportamental în Australia, Statele Unite si Europa.
Descrierea Workshopului: Acesta este primul training in coaching cognitiv-comportamental din Romania, cu o abordare “evidence-based”, deschis profesionistilor si paraprofesionistilor interesati in a-si dezvolta abilitatile de a schimba cognitiile si comportamentele umane cu scopul de a imbunatati sănătatea şi performanta individuala si organizationala, inclusiv calitatea vietii la locul de munca. Atat analizele teoretice (care vor avea loc in intalnirile de dimineata) cat si aplicatiile practice (care vor avea loc in intalnirile de dupa-masa) vor oferi participantilor o introducerea in bazele tehnicilor de modificare cognitiva si comportamentala si ii vor ajuta in elaborarea unor interventii cognitiv-comportamentale specifice, individuale si de grup, pentru dezvoltarea eficientei şi sănătăţii organizationale si individuale la locul de munca.
Taxa inscriere: Taxa individuala 100 Euro / taxa pentru organizatii 150 Euro/pers. sau 90 Euro/pers. taxa de grup (minimum 4 persoane).

Pentru mai multe informatii si inregistrare, va rugam sa ne contactati la coaching@psychology.ro
Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre, va invitam sa ne vizitati la www.International-coaching.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Psihopedia