Cautare rapida

Daca v-a placut si vreti sa sustineti acest blog, puteti face o donatie

sâmbătă, 29 august 2009

A II-a Conferinţa Naţională de Psihogeriatrie "VARSTNICII, UN PATRIMONIU NATIONAL"

Loc de desfasurare: Teatrul Tineretului - Piatra Neamţ

- 11 – 13 septembrie 2009 -

Manifestare creditată de Colegiul Psihologilor din România şi Colegiul Medicilor din România, Ordinul Asistentilor Medicali din Romania

Organizatori:
- Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi
- Societatea Română Alzheimer
- Centrul pentru Cultura si Arte „Carmen Seculare” Piatra Neamt
- Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania
- Consiliul Judeţean Neamţ
- Primăria Piatra Neamţ
- Asociatia Nationala a Psihologilor de Familie

Perioada: 11 - 13 septembrie 2009

Locaţie: TEATRUL TINERETULUI , Piatra Neamt

Adresabilitate:
Conferinta se adreseaza in special medicilor, psihologilor, asistentilor sociali si asistentilor medicali, fiind creditata de organizatiile profesionale.
De asemenea, Conferinţa este deschisă tuturor specialiştilor ce lucrează în context socio-medical, precum şi varstnicilor interesati de “arta imbatranirii “
Sunt asteptati sa participe studenti si absolvenţi ai universităţilor de psihologie, asistenţă socială, medicină şi ai şcolilor postliceale sanitare cu preocupari asupra modului in care se pot implica in sprijinul celor aflati la varsta senectutii.
Pe langa inalta tinuta stiintifica, participantii vor avea posibilitatea de a cunoaste si valorile culturale nemtene reprezentate de costumul dansul si cantecul popular precum si o parte din traditiile si specialitatile culinare specifice locurilor .

Condiţii de participare
Conferinta este strcturata pe doua sectiuni, precedate, in prima zi, de lucrarile in plen sustinute de personalitati de seama in medicina, psihlologie, asistenta sociala, parte dintre ei fiind membrii ai Academiei Romane de Stiinte Medicale, profesori universitari, sefi de clinici etc.
Cele doua sectiuni, in care vor fi prezentate lucrarile inscrise la Conferinta, sunt:
· Sectiunea medicala
· Sectiunea de psihologie si asistenta sociala
Lucrările vor fi prezentate sub forma de comunicari ştiinţifice în cadrul secţiunilor, iar rezumatul lor cuprinzând titlul şi numele autorului, instituţia la care lucrează, (completate în Formularul de înscriere )vor fi comunicate pe adresa alz­_neamt@yahoo.com până la data de 01 septembrie 2009.

Taxa de participare este de 150 RON (include mapa conferinţei, participarea la secţiunile Conferinţei, pauzele de cafea, programul social, participarea la cina traditionala , spectacol folcloric, atribuirea Diplomelor de Participare si a celor cu credite ).

Cazarea nu este inclusa în taxă dar poate fi asigurata la solicitare anticipata (pret inte 35 si 150 RON/seara)

Plata taxei de participare se va face în contul RO38BTRL0280120535703600 BANCA TRANSILVANIA până în data de 10 septembrie 2009 .sau direct in ziua Conferintei.

Studenţii la specializările psihologie, asistenţă socială, medicină, sociologie etc. vor achita o taxă de participare de 50 RON ce include participarea la toate secţiunile conferinţei, pauzele de cafea, programul social, atribuirea Diplomelor de Participare.

Pentru detalii si informaţii suplimentare

- 0740 - 589747 - psih.drd. ROMEO PANAINTESCU

- 0748 -111635 - asist. univ. drd. MARTA VICOL

- E-mail: alz_neamt@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Psihopedia