Cautare rapida

Daca v-a placut si vreti sa sustineti acest blog, puteti face o donatie

sâmbătă, 29 august 2009

Program de formare continua in Psihologia Muncii si Organizationala si in Psihologia Transporturilor

Agentia Regionala de Consultanta in Managementul Resurselor Umane (A.R.C. 2000) anunta acreditarea „Programului de formare continua in Psihologia Muncii si Organizationala si in Psihologia Transporturilor”.

FORMATORI:
prof. univ. dr. Corneliu-Eugen HAVÂRNEANU
prof. univ. dr. Ticu CONSTANTIN
conf. univ. dr. Aurel STAN
psih. supervizor Mihaela IOAN

ADRESABILITATE
Programul de formare se adreseaza in principal psihologilor care doresc sa activeze sau activeaza in domeniul psihologiei muncii, transporturilor si serviciilor cât si psihologilor practicieni care activeaza in alte domenii ale psihologiei aplicate (psihologia apararii si securitatii, psihologie educationala si a consilierii vocationale etc.). In plus, el poate fi util si altor categorii socio-profesionale (inspectori resurse umane, instructori auto, profesori de legislatie din cadrul scolilor de soferi, politisti de la circulatia rutiera etc.) care doresc sa se perfectioneze in acest domeniu.

CONTINUTUL PROGRAMULUI
Psihologia Muncii si Organizationala

Cursul I „Evaluarea psihologica a personalului„ (20 ore, 10 credite)
si
Cursul II „Analiza climatului organizational” (20 ore, 10 credite)

Psihologia Transporturilor

Cursul III „Examinarea psihologica a personalului din siguranta circulatiei”
si (20 ore, 10 credite)
Cursul IV „Psihologia participantului la trafic” (20 ore, 10 credite

ALTE DETALII ORGANIZATORICE
Desi se recomanda parcurgerea intregului program, inscrierea si participarea la aceste cursuri se poate face independent, pentru fiecare curs in parte, fara a fi conditionata de participarea la celelalte cursuri. Dupa finalizarea fiecarui curs (20 de ore de formare) se obtin separat, pentru fiecare curs in parte, câte 10 credite recunoscute de Colegiu Psihologilor.
Taxa de participare la fiecare din cele 4 cursuri (20 de ore) va fi de 100 Euro / cursant. Numar de cursanti pentru fiecare curs: 20 – 30 cursanti.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresele de e-mail: tconst@uaic.ro (Psihologia Muncii si Organizationala) si hconel@uaic.ro (Psihologia Transporturilor).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Psihopedia