Cautare rapida

Daca v-a placut si vreti sa sustineti acest blog, puteti face o donatie

miercuri, 1 aprilie 2009

Program Pregatire Psihoterapie Adleriana

ASOCIATIA PENTRU PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE ADLERIANA DIN ROMANIA - PROGRAM DE PREGATIRE PROFESIONALA
Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR)
organizeaza la Timisoara si Arad, incepand din luna mai

PROGRAMUL DE PREGATIRE PROFESIONALA IN PSIHOTERAPIE ADLERIANA (ALFRED ADLER)

Presedinte APPAR: Vlad Grigorescu M.A., doctorand in stiinte psihoterapeutice, Viena, Austria.
Coordonator grup: drd. George Gojgar, formator/supervizor acreditat de Comisia de Psihologie clinica si psihoterapie din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania, cod personal 01735.

Programul de pregatire in psihoterapie este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania conform PV. nr. 2 din 16.02.2007, aviz RF-II-B-19.

Programul are o durata de 3 ani si cuprinde 20 de module (teorie, practica, dezvoltare personala) si perioada de supervizare.

Dupa finalizarea celor 20 de module (2 ani) cursantilor li se elibereaza diploma de psihoterapeut adlerian in supervizare iar dupa parcurgerea programului de supervizare (1 an) vor primi si diploma de psihoterapeut adlerian practicant autonom. Diplomele sunt eliberate de catre Federatia Romana de Psihoterapie si APPAR. Atestatul de libera practica va fi eliberat de Comisia de Psihologie clinica si psihoterapie din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania.

Exemple de module de formare : evaluare clinica si intervievare, evaluarea stilului de viata, terapie de grup, art terapie, terapie de cuplu, terapie de familie, psihopatologie, parenting, metode si tehnici de evaluare si interventie (copil, adolescent, adult, cuplu, familie), metafora, analiza viselor, cercetare in psihoterapie etc.

Se iau in considerare si Scolile de Vara adleriene (ICASSI), workshopurile de orientare individuala/adleriana, sustinute de instructori Nord American Society of Adlerian Psychology din SUA.

Inscriere si detalii despre programul de formare :
George Gojgar
E-mail: ggojgar@yahoo.com
Telefon: 0721555649

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Psihopedia