Cautare rapida

Daca v-a placut si vreti sa sustineti acest blog, puteti face o donatie

vineri, 17 aprilie 2009

Informatii de ultima ora: Congres Sibiu

Congresul de la Sibiu se apropie cu pasi repezi, fapt care schimba lucrurile. Iata cum se prezinta situatia in acest moment :
1. In ultimele zile s-au inscris foarte multe persoane, ceea ce a inceput sa epuizeze locurile disponibile la diverse workshopuri. In consecinta, am inceput sa inchidem workshopurile respective. Mai exact, incepand de ieri, workshopul 15 (sustinut de dr. Daniel David) este considerat inchis / indisponibil, locurile alocate fiind epuizate. Imediat dupa Pasti, vor urma alte doua workshopuri, care mai au doar cateva locuri disponibile. Chiar daca incercati sa va inscrieti la respectivele workshopuri, programul nu va permite acest fapt.
2. Este foarte important ca, dupa realizarea inscrierii, sa ne trimiteti o copie a chitantei (scan sau o simpla fotografie digitala). In acest fel noi ne asiguram permanent cu privire la cei care au achitat taxele de participare, iar dv. va asigurati ca locurile dv. la un anumit workshop sunt rezervate. Nu uitati, locurile sunt considerate rezervate numai in momentul achitarii taxelor de participare. Nu conteaza ca v-ati inscris cu un anumit timp in urma, acest fapt nu va asigura locurile respective. Conteaza ordinea in care taxele de participare sunt achitate.
3. Taxele de participare cresc cu 10 EURO incepand din 06 mai 2009. Momentul in care efectuati platile este alegerea dv.
4. In aceste conditii, va rugam sa consultati cu atentie Programul manifestarilor, pentru a nu alege workshopuri care se desfasoara in acelasi timp, participarea dv. la acestea fiind practic imposibila.
5. Daca doriti sa adaugati / sa schimbati vreun workshop, trebuie sa solicitati acest lucru administratorului de site, scriind un mesaj pe adresa mail@ascips.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Psihopedia