Cautare rapida

Daca v-a placut si vreti sa sustineti acest blog, puteti face o donatie

miercuri, 2 decembrie 2009

Fundatia Motivation Romania - angajeaza psiholog

Incepand din noiembrie 2008, Fundatia Motivation Romania implementeaza o serie de proiecte finantate de Fondul Social European, proiecte menite sa ajute la o mai buna integrare sau reintegrare sociala a persoanelor cu dizabilitati din Romania.

Pentru unul dintre aceste proiecte, prin care ne-am propus sa pregatim copii si tineri cu dizabilitati intelectuale pentru a avea sanse mai mari de integrare pe piata muncii, Fundatia Motivation are disponibil, pentru a completa echipa sa de specialisti, un post de Psiholog.

Persoana recrutata va planifica, organiza si realiza activitatile legate de evaluarea si evolutia psihologica a copiilor si tinerilor cu dizabilitati in cadrul planului de terapie educationala integrata sau planului de educatie remediala.

Pentru a putea aplica pentru acest post, cerinta eliminatorie o constituie experienta anterioara de minim 1 an ca Psiholog.

Activitatile psihologului se vor desfasura zi de zi la sediul Fundatiei Motivation Romania, in satul Buda, la iesirea din orasul Bragadiru, la 6 km de Bucureşti, uşor accesibil cu mijloace de transport în comun.

Daca aveţi studiile, experienta si motivatia necesare pentru a lucra in acest post, precum si disponibilitatea de a lucra în Buda/Bragadiru, acolo unde sunt crescuti copiii aflati in grija noastra, va asteptam CV-urile la adresa e.juravle@motivation.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Psihopedia