Cautare rapida

Daca v-a placut si vreti sa sustineti acest blog, puteti face o donatie

duminică, 28 iunie 2009

Curs formare in psihologia muncii, transporturilor si serviciilor

Constanta – Curs de formare in psihologia muncii si a transporturilor cu valoare de Master

Organizam cursuri de pregatire sub egida Asociatiei Psihologilor din transporturi si a Colegiului Psihologilor din Romania

Cursul este programat pentru luna septembrie dar in functie de numarul cursantilor inscrisi
poate incepe mai devreme

Conditii de participare: Se adreseaza absolventilor Facultatii de Psihologie sau psihologilor practicanti in supervizare / autonomi.

Pentru inscrieri: 0723 990 786 - Viorica Pavlon - Psiholog principal in Psihologia Muncii, Transporturilor si a serviciilor

Loc de desfasurare: Str. Rahovari 55, Constanta.

Cursul se va desfasura modular pe o durata de 2 ani, avand valoare de Master
- se ofera120 de credite
- intalnirile vor avea loc o data la 2-3 saptamani, in weekend, si vor fi stabilite de comun acord de catre formatori si cursanti.

O data cu inscrierea in cadrul acestei formari, absolventii facultatii de psihologie isi pot depune dosarul la Colegiul Psihologilor pentru a obtine dreptul de libera practica in supervizare in psihologia muncii, transporturilor si serviciilor, putand astfel profesa.
Dupa efectuarea unui an de de supervizare si o data cu inceperea anului 2 al prezentei formari, acestia vor fi eligibili pentru trecerea la nivelul de Psiholog practicant autonom.

Pret: cursul se va achita in rate stabilite de comun acord intre cursanti si profesori ( valoare totala 3500 lei - 2 ani )

Cursul va viza aspecte teoretico-aplicative si va fi sustinut de membri ai Colegiului Psihologilor din Bucuresti/Constanta si de doamna psiholog Viorica Pavlon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Psihopedia