Cautare rapida

Daca v-a placut si vreti sa sustineti acest blog, puteti face o donatie

sâmbătă, 2 mai 2009

Curs de formare în Psihoterapia Pozitivă

Asociaţia de Psihoterapie Pozitivă anunţă iniţierea unui nou grup de formare în Psihoterapia Pozitivă la Timisoara in 15 – 17 mai 2009!
La curs se pot înscrie absolvenţi ai facultatilor de Psihologie, precum şi absolvenţi ai uneia dintre urmatoarele facultaţi: asistenţa socială, medicină, pedagogie, sociologie, filozofie, cu condiţia efectuării cursurilor prerechizite de: diagnostic şi evaluare clinica, psihologie clinică şi medicală, consiliere şi psihoterapie, psihiatrie şi psihopatologie, psihologia dezvoltarii – conform reglementarilor CPR (www.copsi.ro).
Formarea durează 5 ani (anul I = curs de bază, anul II, III, IV = cursuri avansate, anul V = supervizare). La finalul anului IV se organizează un examen de tip colocviu (psihiatrie şi studii de caz).
La final se obţine diploma recunoscută de Federaţia Română de Psihoterapie (FRP), de Federaţia Europeană a Centrelor de Psihoterapie Pozitivă, Wiesbaden, Germania (EFCPP), de Asociatia Europeana de Psihoterapie (EAP) si de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).
Se lucrează 24 ore pe weekend (vineri după-masă, sâmbătă, duminică), cu întâlniri de 1 weekend la 6 luni (primul an) şi 1 weekend la 2 luni (anii II – V). Taxa de participare este de 3,5 euro/ora/persoana (taxa minima impusa de CPR pentru formarea profesionala)
Termen limita de inscriere: 04.05.2009 la adresa dora_chelemen@yahoo.com sau tel. 0745-306391 (persoana de contact: Dora Chelemen)
Formator: Gabriela HUM (psihoterapeut, formator specializat in Psihoterapie Pozitiva)
Coformatori: Dora CHELEMEN, Oana BOT si Adriana CIURDAR (psihoterapeuti in Psihoterapie Pozitiva, coformatori)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Psihopedia